Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24653
Title: Hoạt tính kháng oxy hóa của cao chiết ethanol thân rễ Ngải tím (Kaempferia parviflora Wall. Ex Baker), Ngải trắng (Curcuma aromatica Salisb.), Gừng gió (Zingiber zerumbet Sm.).
Authors: Nguyễn, Trọng Tuân
Phạm, Thị Sánh
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam- B - 2020 - no.5B
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=302823
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24653
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
48313-1585-152074-1-10-20200608.pdf671.61 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 20

2
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.