Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24653
Title: | Hoạt tính kháng oxy hóa của cao chiết ethanol thân rễ Ngải tím (Kaempferia parviflora Wall. Ex Baker), Ngải trắng (Curcuma aromatica Salisb.), Gừng gió (Zingiber zerumbet Sm.). | Authors: | Nguyễn, Trọng Tuân Phạm, Thị Sánh |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam- B - 2020 - no.5B | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=302823 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24653 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
48313-1585-152074-1-10-20200608.pdf | 671.61 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.