Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24653
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Tuân
dc.contributor.authorPhạm, Thị Sánh
dc.date.accessioned2023-12-12T02:08:47Z-
dc.date.available2023-12-12T02:08:47Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=302823en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24653-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam- B - 2020 - no.5Ben
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Namen
dc.titleHoạt tính kháng oxy hóa của cao chiết ethanol thân rễ Ngải tím (Kaempferia parviflora Wall. Ex Baker), Ngải trắng (Curcuma aromatica Salisb.), Gừng gió (Zingiber zerumbet Sm.).en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 48313-1585-152074-1-10-20200608.pdf
  • Size : 671,61 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.