Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24653
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Tuân
dc.contributor.authorPhạm, Thị Sánh
dc.date.accessioned2023-12-12T02:08:47Z-
dc.date.available2023-12-12T02:08:47Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=302823en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24653-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam- B - 2020 - no.5Ben
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Namen
dc.titleHoạt tính kháng oxy hóa của cao chiết ethanol thân rễ Ngải tím (Kaempferia parviflora Wall. Ex Baker), Ngải trắng (Curcuma aromatica Salisb.), Gừng gió (Zingiber zerumbet Sm.).en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
48313-1585-152074-1-10-20200608.pdf671.61 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 20

2
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.