Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24475
Title: NGHIÊN CỨU ẢNH HƯỞNG CỦA ĐỘ TUỔI THU HOẠCH ĐẾN CHẤT LƯỢNG QUẢ CHUỐI TÂY BẮC KẠN SAU QUÁ TRÌNH RẤM CHÍN BẰNG KHÍ ETHYLENE NGOẠI SINH = STUDY THE EFFECT OF HARVESTING MATURITY ON THE QUALITY OF BACKAN’S TAY BANANA FRUIT AFTER RIPENING APPLIED EXOGENOUS ETHYLENE
Authors: Trịnh, Thị Chung
Phạm, Bằng Phương
Tạ, Thị Lương
Lưu, Hồng Sơn
Trần, Văn Chí
Đinh, Thị Kim Hoa
Vi, Đại Lâm
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.08
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303202
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24475
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.