Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24475
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrịnh, Thị Chung
dc.contributor.authorPhạm, Bằng Phương
dc.contributor.authorTạ, Thị Lương
dc.contributor.authorLưu, Hồng Sơn
dc.contributor.authorTrần, Văn Chí
dc.contributor.authorĐinh, Thị Kim Hoa
dc.contributor.authorVi, Đại Lâm
dc.date.accessioned2023-12-12T02:07:47Z-
dc.date.available2023-12-12T02:07:47Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303202en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24475-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.08en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệen
dc.titleNGHIÊN CỨU ẢNH HƯỞNG CỦA ĐỘ TUỔI THU HOẠCH ĐẾN CHẤT LƯỢNG QUẢ CHUỐI TÂY BẮC KẠN SAU QUÁ TRÌNH RẤM CHÍN BẰNG KHÍ ETHYLENE NGOẠI SINH = STUDY THE EFFECT OF HARVESTING MATURITY ON THE QUALITY OF BACKAN’S TAY BANANA FRUIT AFTER RIPENING APPLIED EXOGENOUS ETHYLENEen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
50769-1297-154646-1-10-20200918.pdf443.84 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.