Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24475
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trịnh, Thị Chung | |
dc.contributor.author | Phạm, Bằng Phương | |
dc.contributor.author | Tạ, Thị Lương | |
dc.contributor.author | Lưu, Hồng Sơn | |
dc.contributor.author | Trần, Văn Chí | |
dc.contributor.author | Đinh, Thị Kim Hoa | |
dc.contributor.author | Vi, Đại Lâm | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T02:07:47Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T02:07:47Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303202 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24475 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.08 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học và Công nghệ | en |
dc.title | NGHIÊN CỨU ẢNH HƯỞNG CỦA ĐỘ TUỔI THU HOẠCH ĐẾN CHẤT LƯỢNG QUẢ CHUỐI TÂY BẮC KẠN SAU QUÁ TRÌNH RẤM CHÍN BẰNG KHÍ ETHYLENE NGOẠI SINH = STUDY THE EFFECT OF HARVESTING MATURITY ON THE QUALITY OF BACKAN’S TAY BANANA FRUIT AFTER RIPENING APPLIED EXOGENOUS ETHYLENE | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
50769-1297-154646-1-10-20200918.pdf | 443.84 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.