Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24473
Title: | GIÁ TRỊ VĂN HÓA ẨM THỰC CỦA CÁC TỘC NGƯỜI THIỂU SỐ Ở TỈNH HÀ GIANG TRONG PHÁT TRIỂN KINH TẾ, DU LỊCH HIỆN NAY = CULINARY CULTURAL VALUE OF HA GIANG PROVINCE'S ETHNIC MINORITIES IN TODAY ECONOMIC AND TOURIST DEVELOPMENT | Authors: | Bùi, Thị Bích Lan | Keywords: | Tạp chí Khoa học xã hội Tp. Hồ Chí Minh | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học xã hội Tp. Hồ Chí Minh - 2020 - no.3 (259) | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303211 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24473 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
49054-601-153936-1-10-20200824.pdf | 418.38 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.