Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24473
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thị Bích Lan
dc.date.accessioned2023-12-12T02:07:46Z-
dc.date.available2023-12-12T02:07:46Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303211en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24473-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học xã hội Tp. Hồ Chí Minh - 2020 - no.3 (259)en
dc.subjectTạp chí Khoa học xã hội Tp. Hồ Chí Minhen
dc.titleGIÁ TRỊ VĂN HÓA ẨM THỰC CỦA CÁC TỘC NGƯỜI THIỂU SỐ Ở TỈNH HÀ GIANG TRONG PHÁT TRIỂN KINH TẾ, DU LỊCH HIỆN NAY = CULINARY CULTURAL VALUE OF HA GIANG PROVINCE'S ETHNIC MINORITIES IN TODAY ECONOMIC AND TOURIST DEVELOPMENTen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 49054-601-153936-1-10-20200824.pdf
  • Size : 418,38 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.