Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24371
Title: | OPTIMIZATION OF EXTRACTION OF BETALAIN FROM RED BEETROOT (Beta vulgaris var. rubra (L.) Moq) |
Authors: | Hoang, Thi Ngoc Nhon Nguyen, Thi Thanh Hang |
Keywords: | Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2020 - no.2 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303484 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24371 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : 50891-1465-154809-1-10-20200925.pdf
Size : 546,3 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.