Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24259
Title: | PHÂN LẬP, TUYỂN CHỌN VI KHUẨN LACTIC VÀ ỨNG DỤNG TRONG LÊN MEN NEM CHUA NẤM RƠM (Volvariella volvacea) = ISOLATION AND SELECTION OF LACTIC ACID BACTERIA AND APPLICATION IN FERMENTION OF MUSHROOM (Volveriella volvacea) | Authors: | Trương, Thị Thúy Nguyên Lê, Thị Minh Thư Trần, Ngọc Hân Nguyễn, Thị Mỹ Tiên Mai, Hoài Anh Nguyễn, Ngọc Thạnh Bùi, Hoàng Đăng Long Huỳnh, Xuân Phong |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.01 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303721 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24259 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
46115-1297-145977-1-10-20200221.pdf | 224.95 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.