Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24259
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trương, Thị Thúy Nguyên | |
dc.contributor.author | Lê, Thị Minh Thư | |
dc.contributor.author | Trần, Ngọc Hân | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Mỹ Tiên | |
dc.contributor.author | Mai, Hoài Anh | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Ngọc Thạnh | |
dc.contributor.author | Bùi, Hoàng Đăng Long | |
dc.contributor.author | Huỳnh, Xuân Phong | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T01:54:33Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T01:54:33Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303721 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24259 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.01 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học và Công nghệ | en |
dc.title | PHÂN LẬP, TUYỂN CHỌN VI KHUẨN LACTIC VÀ ỨNG DỤNG TRONG LÊN MEN NEM CHUA NẤM RƠM (Volvariella volvacea) = ISOLATION AND SELECTION OF LACTIC ACID BACTERIA AND APPLICATION IN FERMENTION OF MUSHROOM (Volveriella volvacea) | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
46115-1297-145977-1-10-20200221.pdf | 224.95 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.