Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24259
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thị Thúy Nguyên
dc.contributor.authorLê, Thị Minh Thư
dc.contributor.authorTrần, Ngọc Hân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mỹ Tiên
dc.contributor.authorMai, Hoài Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thạnh
dc.contributor.authorBùi, Hoàng Đăng Long
dc.contributor.authorHuỳnh, Xuân Phong
dc.date.accessioned2023-12-12T01:54:33Z-
dc.date.available2023-12-12T01:54:33Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303721en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24259-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.01en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệen
dc.titlePHÂN LẬP, TUYỂN CHỌN VI KHUẨN LACTIC VÀ ỨNG DỤNG TRONG LÊN MEN NEM CHUA NẤM RƠM (Volvariella volvacea) = ISOLATION AND SELECTION OF LACTIC ACID BACTERIA AND APPLICATION IN FERMENTION OF MUSHROOM (Volveriella volvacea)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 46115-1297-145977-1-10-20200221.pdf
  • Size : 224,95 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.