Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23147
Title: Mức sẵn lòng chi trả dựa trên mức độ thông tin truy xuất của sản phẩm và xây dựng hệ thống thông tin truy xuất nguồn gốc xuất xứ cho thịt bò = Consumer's willingness to pay for traced beef based on product communication level and designing beef traceability system
Authors: Trần, Công Thắng
Bùi, Thị Việt Anh
Lê, Minh Đức
Trương, Thị Thu Trang
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.10 - tr.69 - 76 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310770
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23147
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S102020069.pdf11.16 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.