Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22999
Title: Các yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng chà bông tôm sú (Penaeus monodon)
Authors: Nguyễn, Lê Anh Đào
Nguyễn, Thị Như Hạ
Huỳnh, Thị Kim Duyên
Trần, Minh Phú
Nguyễn, Quốc Thịnh
Kazufumi, Osako
Toshiaki, Ohshima
Keywords: Khoa học (ĐH Cần Thơ)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.212-221 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305399
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22999
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V56SCD22020212.pdf471.4 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 28, 2024

Download(s)

12
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.