Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22970
Title: | Nghiên cứu ảnh hưởng quá trình tách chiết anthocyanin có hỗ trợ siêu âm đến tính chất của tinh bột khoai lang tím = Study on the effects of ultrasonic-assisted anthocyanin extraction on properties of purple sweet potato starch | Authors: | Nguyễn, Đức Hạnh Hoàng, Thị Lệ Hằng Nguyễn, Duy Lâm |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.09 - tr.93 - 99 - ISSN.1859 - 1558 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310732 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22970 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv490S092020093.pdf | 7.4 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 5
1
checked on Dec 29, 2024
Download(s)
3
checked on Dec 29, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.