Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22970
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng quá trình tách chiết anthocyanin có hỗ trợ siêu âm đến tính chất của tinh bột khoai lang tím = Study on the effects of ultrasonic-assisted anthocyanin extraction on properties of purple sweet potato starch
Authors: Nguyễn, Đức Hạnh
Hoàng, Thị Lệ Hằng
Nguyễn, Duy Lâm
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.09 - tr.93 - 99 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310732
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22970
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv490S092020093.pdf7.4 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.