Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22970
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng quá trình tách chiết anthocyanin có hỗ trợ siêu âm đến tính chất của tinh bột khoai lang tím = Study on the effects of ultrasonic-assisted anthocyanin extraction on properties of purple sweet potato starch
Authors: Nguyễn, Đức Hạnh
Hoàng, Thị Lệ Hằng
Nguyễn, Duy Lâm
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.09 - tr.93 - 99 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310732
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22970
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S092020093.pdf7.4 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 5

1
checked on Dec 29, 2024

Download(s)

3
checked on Dec 29, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.