Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22970
Title: | Nghiên cứu ảnh hưởng quá trình tách chiết anthocyanin có hỗ trợ siêu âm đến tính chất của tinh bột khoai lang tím = Study on the effects of ultrasonic-assisted anthocyanin extraction on properties of purple sweet potato starch |
Authors: | Nguyễn, Đức Hạnh Hoàng, Thị Lệ Hằng Nguyễn, Duy Lâm |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.09 - tr.93 - 99 - ISSN.1859 - 1558 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310732 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22970 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv490S092020093.pdf
Size : 7,4 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.