Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22970
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Hạnh
dc.contributor.authorHoàng, Thị Lệ Hằng
dc.contributor.authorNguyễn, Duy Lâm
dc.date.accessioned2023-12-12T01:35:57Z-
dc.date.available2023-12-12T01:35:57Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310732en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22970-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.09 - tr.93 - 99 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng quá trình tách chiết anthocyanin có hỗ trợ siêu âm đến tính chất của tinh bột khoai lang tím = Study on the effects of ultrasonic-assisted anthocyanin extraction on properties of purple sweet potato starchen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv490S092020093.pdf
  • Size : 7,4 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.