Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22598
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của tính chất nguyên liệu đến hiệu quả tăng propylen của phụ gia ZSM-5 trong quá trình xúc tác cracking tầng sôi
Authors: Vũ, Xuân Hoàn
Ngô, Thúy Phượng
Nguyễn, Thanh Sang
Đặng, Thanh Tùng
Vũ, Duy Hùng
Đinh, Đức Mạnh
Đặng, Hải Anh
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam - 2020 - no.8 - tr.39-42 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306079
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22598
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V62S082020039.pdf667.65 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.