Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22538
Title: Kiến thức, thực hành về vệ sinh an toàn thực phẩm của người chế biến thực phẩm tại bếp ăn trường mầm non huyện Nam Sách, Hải Dương năm 2019
Authors: Trịnh, Bảo Ngọc
Lê, Thị Hồng Ngọc
Nguyễn, Thị Thu Liễu
Keywords: Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2020 - no.129 - tr.240-246 - ISSN.0868-202X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306133
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22538
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv251V5S1292020240.pdf221.37 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.