Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22538
Title: | Kiến thức, thực hành về vệ sinh an toàn thực phẩm của người chế biến thực phẩm tại bếp ăn trường mầm non huyện Nam Sách, Hải Dương năm 2019 | Authors: | Trịnh, Bảo Ngọc Lê, Thị Hồng Ngọc Nguyễn, Thị Thu Liễu |
Keywords: | Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2020 - no.129 - tr.240-246 - ISSN.0868-202X | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306133 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22538 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv251V5S1292020240.pdf | 221.37 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.