Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22538
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trịnh, Bảo Ngọc | |
dc.contributor.author | Lê, Thị Hồng Ngọc | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Thu Liễu | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T01:31:02Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T01:31:02Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306133 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22538 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2020 - no.129 - tr.240-246 - ISSN.0868-202X | en |
dc.subject | Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) | en |
dc.title | Kiến thức, thực hành về vệ sinh an toàn thực phẩm của người chế biến thực phẩm tại bếp ăn trường mầm non huyện Nam Sách, Hải Dương năm 2019 | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv251V5S1292020240.pdf | 221.37 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.