Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22538
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrịnh, Bảo Ngọc
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Ngọc
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Liễu
dc.date.accessioned2023-12-12T01:31:02Z-
dc.date.available2023-12-12T01:31:02Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306133en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22538-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2020 - no.129 - tr.240-246 - ISSN.0868-202Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleKiến thức, thực hành về vệ sinh an toàn thực phẩm của người chế biến thực phẩm tại bếp ăn trường mầm non huyện Nam Sách, Hải Dương năm 2019en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv251V5S1292020240.pdf221.37 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.