Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22215
Title: Ảnh hưởng của nồng độ pha loãng, dung môi và chất bảo quản lên khả năng kháng khuẩn của hỗn hợp cao chiết thảo dược
Authors: Đặng, Hoàng Lâm
Đặng, Thị Hồng Phương
Trần, Thị Hạnh
Hán, Thị Hải Yến
Bùi, Thị Hoàng Yến
Nguyễn, Thị Hà Phương
Nguyễn, Tài Năng
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ (Trường Đại học Hùng Vương)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ (Trường Đại học Hùng Vương) - 2020 - no.2 - tr.61-68 - ISSN.1859-3968
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306407
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22215
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv466V19S022020061.pdf1.58 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

5
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.