Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22198
Title: | Khả năng sản xuất và chất lượng thịt vịt Sín Chéng ở hai phương thức nuôi | Authors: | Phạm, Văn Sơn Hồ, Lam Sơn Nguyễn, Khắc Khánh Trần, Hồng Thanh Nguyễn, Vãn Trung Nguyễn, Thành Luân Nguyễn, Thị Châu Giang Ngô, Thị Kim Cúc |
Keywords: | Khoa học công nghệ chăn nuôi | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Khoa học công nghệ chăn nuôi - 2020 - no.111 - tr.23-34 - ISSN.1859-0802 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306328 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22198 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv25S1112020023.pdf | 7.98 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.