Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22198
Title: Khả năng sản xuất và chất lượng thịt vịt Sín Chéng ở hai phương thức nuôi
Authors: Phạm, Văn Sơn
Hồ, Lam Sơn
Nguyễn, Khắc Khánh
Trần, Hồng Thanh
Nguyễn, Vãn Trung
Nguyễn, Thành Luân
Nguyễn, Thị Châu Giang
Ngô, Thị Kim Cúc
Keywords: Khoa học công nghệ chăn nuôi
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học công nghệ chăn nuôi - 2020 - no.111 - tr.23-34 - ISSN.1859-0802
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306328
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22198
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv25S1112020023.pdf7.98 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.