Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22198
Title: | Khả năng sản xuất và chất lượng thịt vịt Sín Chéng ở hai phương thức nuôi |
Authors: | Phạm, Văn Sơn Hồ, Lam Sơn Nguyễn, Khắc Khánh Trần, Hồng Thanh Nguyễn, Vãn Trung Nguyễn, Thành Luân Nguyễn, Thị Châu Giang Ngô, Thị Kim Cúc |
Keywords: | Khoa học công nghệ chăn nuôi |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Khoa học công nghệ chăn nuôi - 2020 - no.111 - tr.23-34 - ISSN.1859-0802 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306328 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22198 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv25S1112020023.pdf
Size : 7,98 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.