Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22198
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Văn Sơn
dc.contributor.authorHồ, Lam Sơn
dc.contributor.authorNguyễn, Khắc Khánh
dc.contributor.authorTrần, Hồng Thanh
dc.contributor.authorNguyễn, Vãn Trung
dc.contributor.authorNguyễn, Thành Luân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Châu Giang
dc.contributor.authorNgô, Thị Kim Cúc
dc.date.accessioned2023-12-12T01:29:13Z-
dc.date.available2023-12-12T01:29:13Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306328en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22198-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ chăn nuôi - 2020 - no.111 - tr.23-34 - ISSN.1859-0802en
dc.subjectKhoa học công nghệ chăn nuôien
dc.titleKhả năng sản xuất và chất lượng thịt vịt Sín Chéng ở hai phương thức nuôien
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv25S1112020023.pdf
  • Size : 7,98 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.