Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22198
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Văn Sơn
dc.contributor.authorHồ, Lam Sơn
dc.contributor.authorNguyễn, Khắc Khánh
dc.contributor.authorTrần, Hồng Thanh
dc.contributor.authorNguyễn, Vãn Trung
dc.contributor.authorNguyễn, Thành Luân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Châu Giang
dc.contributor.authorNgô, Thị Kim Cúc
dc.date.accessioned2023-12-12T01:29:13Z-
dc.date.available2023-12-12T01:29:13Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306328en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22198-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ chăn nuôi - 2020 - no.111 - tr.23-34 - ISSN.1859-0802en
dc.subjectKhoa học công nghệ chăn nuôien
dc.titleKhả năng sản xuất và chất lượng thịt vịt Sín Chéng ở hai phương thức nuôien
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv25S1112020023.pdf7.98 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.