Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22181
Title: Ứng dụng quy hoạch nhân tố từng phần tối ưu hóa hoạt tính chống oxy hóa các sản phẩm trà túi lọc từ gốc măng tây xanh (Asparagus officinalis L.) = Application of fractional factorial design to optimize antioxydant capacity in teabags from asparagus butt segment (Asparagus officinalis L.)
Authors: Nguyễn, Thị Vân Linh
Nguyễn, Thị Thùy Dung
Nguyễn, Phước Bảo Duy
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.23 - tr.69 - 76 - ISSN.1859 - 4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310578
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22181
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S232020069.pdf
  • Size : 7,96 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.