Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22181
Title: | Ứng dụng quy hoạch nhân tố từng phần tối ưu hóa hoạt tính chống oxy hóa các sản phẩm trà túi lọc từ gốc măng tây xanh (Asparagus officinalis L.) = Application of fractional factorial design to optimize antioxydant capacity in teabags from asparagus butt segment (Asparagus officinalis L.) |
Authors: | Nguyễn, Thị Vân Linh Nguyễn, Thị Thùy Dung Nguyễn, Phước Bảo Duy |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.23 - tr.69 - 76 - ISSN.1859 - 4581 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310578 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22181 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.