Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22181
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Vân Linh | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Thùy Dung | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Phước Bảo Duy | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T01:29:08Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T01:29:08Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310578 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22181 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.23 - tr.69 - 76 - ISSN.1859 - 4581 | en |
dc.subject | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | en |
dc.title | Ứng dụng quy hoạch nhân tố từng phần tối ưu hóa hoạt tính chống oxy hóa các sản phẩm trà túi lọc từ gốc măng tây xanh (Asparagus officinalis L.) = Application of fractional factorial design to optimize antioxydant capacity in teabags from asparagus butt segment (Asparagus officinalis L.) | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv201S232020069.pdf | 7.96 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.