Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22181
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Vân Linh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thùy Dung
dc.contributor.authorNguyễn, Phước Bảo Duy
dc.date.accessioned2023-12-12T01:29:08Z-
dc.date.available2023-12-12T01:29:08Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310578en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22181-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.23 - tr.69 - 76 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleỨng dụng quy hoạch nhân tố từng phần tối ưu hóa hoạt tính chống oxy hóa các sản phẩm trà túi lọc từ gốc măng tây xanh (Asparagus officinalis L.) = Application of fractional factorial design to optimize antioxydant capacity in teabags from asparagus butt segment (Asparagus officinalis L.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S232020069.pdf
  • Size : 7,96 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.