Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22167
Title: | Nghiên cứu sử dụng chế phẩm nấm men (saccharomyces cerevisiae) và enzyme pectinase để xử lý bảo quản cà phê quả tươi = Study on using yeast preparations Saccharomyces cerevisiae and enzyme pectinase to preserve coffee cherries | Authors: | Phạm, Văn Thao Phan, Việt Hà Phan, Thanh Bình Võ, Thị Thùy Dung Trương, Minh Hằng Trần, Thị Thắm Hà Nguyễn, Thị Thoa Nguyễn, Thị Kim Oanh |
Keywords: | Khoa học công nghệ nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Khoa học công nghệ nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.6 - tr.111-117 - ISSN.1859-1558 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306225 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22167 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv490S062020111.pdf | 321.94 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.