Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22167
Title: Nghiên cứu sử dụng chế phẩm nấm men (saccharomyces cerevisiae) và enzyme pectinase để xử lý bảo quản cà phê quả tươi = Study on using yeast preparations Saccharomyces cerevisiae and enzyme pectinase to preserve coffee cherries
Authors: Phạm, Văn Thao
Phan, Việt Hà
Phan, Thanh Bình
Võ, Thị Thùy Dung
Trương, Minh Hằng
Trần, Thị Thắm Hà
Nguyễn, Thị Thoa
Nguyễn, Thị Kim Oanh
Keywords: Khoa học công nghệ nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học công nghệ nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.6 - tr.111-117 - ISSN.1859-1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306225
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22167
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S062020111.pdf321.94 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.