Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22167
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Văn Thao
dc.contributor.authorPhan, Việt Hà
dc.contributor.authorPhan, Thanh Bình
dc.contributor.authorVõ, Thị Thùy Dung
dc.contributor.authorTrương, Minh Hằng
dc.contributor.authorTrần, Thị Thắm Hà
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thoa
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kim Oanh
dc.date.accessioned2023-12-12T01:29:03Z-
dc.date.available2023-12-12T01:29:03Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306225en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22167-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.6 - tr.111-117 - ISSN.1859-1558en
dc.subjectKhoa học công nghệ nông nghiệp Việt Namen
dc.titleNghiên cứu sử dụng chế phẩm nấm men (saccharomyces cerevisiae) và enzyme pectinase để xử lý bảo quản cà phê quả tươi = Study on using yeast preparations Saccharomyces cerevisiae and enzyme pectinase to preserve coffee cherriesen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv490S062020111.pdf
  • Size : 321,94 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.