Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21758
Title: Ảnh hưởng của quá trình sấy đến sự oxy hóa lipid và protein trong sản phẩm cá lóc = Effects of drying process on lipid oxidation and protein oxidation in snake-head fish products
Authors: Trần, Bạch Long
Trần, Thanh Trúc
Nguyễn, Văn Mười
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.21 - tr.74 - 81 - ISSN.1859 - 4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310535
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21758
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S212020074.pdf9.87 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.