Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21758
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Bạch Long
dc.contributor.authorTrần, Thanh Trúc
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Mười
dc.date.accessioned2023-12-12T01:19:54Z-
dc.date.available2023-12-12T01:19:54Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310535en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21758-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.21 - tr.74 - 81 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của quá trình sấy đến sự oxy hóa lipid và protein trong sản phẩm cá lóc = Effects of drying process on lipid oxidation and protein oxidation in snake-head fish productsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S212020074.pdf
  • Size : 9,87 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.