Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21758
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Bạch Long | |
dc.contributor.author | Trần, Thanh Trúc | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Văn Mười | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T01:19:54Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T01:19:54Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310535 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21758 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.21 - tr.74 - 81 - ISSN.1859 - 4581 | en |
dc.subject | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | en |
dc.title | Ảnh hưởng của quá trình sấy đến sự oxy hóa lipid và protein trong sản phẩm cá lóc = Effects of drying process on lipid oxidation and protein oxidation in snake-head fish products | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S212020074.pdf | 9.87 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.