Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21725
Title: Đánh giá sự thay đổi hàm lượng polyphenol và hoạt tính chống oxy hóa của malt trong quá trình sản xuất từ một số giống lúa ở đồng bằng sông Cửu Long = The change in polyphenol content and antioxidant activity of paddy malt during processing from some rice varieties cultivated in the mekong delta
Authors: Nguyễn, Tấn Hùng
Nguyễn, Công Hà
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.21 - tr.68 - 73 - ISSN.1859 - 4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310534
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21725
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S212020068.pdf7.73 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.