Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21452
Title: Nghiên cứu chiết xuất và đánh giá tác dụng chống oxy hóa của tinh dầu tỏi từ củ tỏi (Allium sativum L.)
Authors: Nguyễn, Văn Khanh
Đỗ, Thị Nhài
Bùi, Thanh Tùng
Nguyễn, Thanh Hải
Keywords: Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2020 - no.3 - tr.49-56 - ISSN.2615-9309
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307039
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21452
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv182V36S32020049.pdf540.33 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.