Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21452
Title: | Nghiên cứu chiết xuất và đánh giá tác dụng chống oxy hóa của tinh dầu tỏi từ củ tỏi (Allium sativum L.) |
Authors: | Nguyễn, Văn Khanh Đỗ, Thị Nhài Bùi, Thanh Tùng Nguyễn, Thanh Hải |
Keywords: | Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2020 - no.3 - tr.49-56 - ISSN.2615-9309 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307039 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21452 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CTv182V36S32020049.pdf
Size : 540,33 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.