Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21452
Title: Nghiên cứu chiết xuất và đánh giá tác dụng chống oxy hóa của tinh dầu tỏi từ củ tỏi (Allium sativum L.)
Authors: Nguyễn, Văn Khanh
Đỗ, Thị Nhài
Bùi, Thanh Tùng
Nguyễn, Thanh Hải
Keywords: Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2020 - no.3 - tr.49-56 - ISSN.2615-9309
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307039
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21452
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv182V36S32020049.pdf540.33 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 29, 2024

Download(s)

2
checked on Dec 29, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.