Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21452
Title: | Nghiên cứu chiết xuất và đánh giá tác dụng chống oxy hóa của tinh dầu tỏi từ củ tỏi (Allium sativum L.) | Authors: | Nguyễn, Văn Khanh Đỗ, Thị Nhài Bùi, Thanh Tùng Nguyễn, Thanh Hải |
Keywords: | Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2020 - no.3 - tr.49-56 - ISSN.2615-9309 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307039 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21452 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv182V36S32020049.pdf | 540.33 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.