Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21452
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Khanh
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Nhài
dc.contributor.authorBùi, Thanh Tùng
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Hải
dc.date.accessioned2023-12-12T00:59:50Z-
dc.date.available2023-12-12T00:59:50Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307039en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21452-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2020 - no.3 - tr.49-56 - ISSN.2615-9309en
dc.subjectTạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nộien
dc.titleNghiên cứu chiết xuất và đánh giá tác dụng chống oxy hóa của tinh dầu tỏi từ củ tỏi (Allium sativum L.)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv182V36S32020049.pdf540.33 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.