Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21452
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Văn Khanh | |
dc.contributor.author | Đỗ, Thị Nhài | |
dc.contributor.author | Bùi, Thanh Tùng | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thanh Hải | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T00:59:50Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T00:59:50Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307039 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21452 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2020 - no.3 - tr.49-56 - ISSN.2615-9309 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội | en |
dc.title | Nghiên cứu chiết xuất và đánh giá tác dụng chống oxy hóa của tinh dầu tỏi từ củ tỏi (Allium sativum L.) | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CTv182V36S32020049.pdf
Size : 540,33 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.