Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21304
Title: Khảo sát ảnh hưởng của các phương pháp làm giảm nồng độ tinopal CBS-X của thực phẩm
Authors: Trần, Thái Thành
Nguyễn, Ngọc Hồng
Trần, Minh Thái
Vũ, Văn Nam
Phạm, Văn Sơn
Phan, Văn Chung
Keywords: Y học cộng đồng
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Y học cộng đồng - 2020 - no.57 - tr.46-50 - ISSN.2354-0613
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305810
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21304
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv417S572020046.pdf417.58 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.