Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21304
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thái Thành
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Hồng
dc.contributor.authorTrần, Minh Thái
dc.contributor.authorVũ, Văn Nam
dc.contributor.authorPhạm, Văn Sơn
dc.contributor.authorPhan, Văn Chung
dc.date.accessioned2023-12-12T00:59:01Z-
dc.date.available2023-12-12T00:59:01Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305810en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21304-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY học cộng đồng - 2020 - no.57 - tr.46-50 - ISSN.2354-0613en
dc.subjectY học cộng đồngen
dc.titleKhảo sát ảnh hưởng của các phương pháp làm giảm nồng độ tinopal CBS-X của thực phẩmen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv417S572020046.pdf417.58 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.