Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21078
Title: | Nghiên cứu ảnh hưởng của việc bổ sung Astaxanthin và β - Glucan được ly trích từ sinh khối nấm men Rhodospridium sp. vào thức ăn cho cá dĩa đỏ Symphysodon sp. | Authors: | Trần, Quang Vinh Nguyễn, Thị Kim Liên Ngô, Đại Nghiệp |
Keywords: | Tạp chí khoa học | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trang - 2020 - no.3 - tr.98-105 - ISSN.1859 - 2252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307394 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21078 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv400S32020098.pdf | 876.24 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.