Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20950
Title: | Đóng góp của các nhân tố vào tăng trưởng đầu ra và phân rã đóng góp của TFP ngành sản xuất chế biến thực phẩm và ngành sản xuất đồ uống Việt Nam | Authors: | Cao, Hoàng Long Hoàng, Yến |
Keywords: | Tạp chí Khoa học Thương mại (Đại học Thương Mại) | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học Thương mại (Đại học Thương Mại) - 2020 - no.141 - tr.2-10 - ISSN.1859-3666 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307549 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20950 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv286S1412020002.pdf | 236.58 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.