Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20782
Title: Khả năng hạn chế oxy hóa Lipid của phân đoạn dịch chiết giàu Polyphenol từ rong nâu Sargassum Mcclurei
Authors: Nguyễn, Thế Hân
Nguyễn, Lê Thùy Linh
Nguyễn, Văn Minh
Khổng, Trung Thắng
Keywords: Khoa học và Công nghệ (Trường ĐH Công nghiệp HN)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ (Trường ĐH Công nghiệp HN) - 2020 - no.2 - tr.111-116 - ISSN.1859-3585
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307734
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20782
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVt70V56S22020111.pdf806.16 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.