Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20782
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thế Hân
dc.contributor.authorNguyễn, Lê Thùy Linh
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Minh
dc.contributor.authorKhổng, Trung Thắng
dc.date.accessioned2023-12-11T08:06:50Z-
dc.date.available2023-12-11T08:06:50Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307734en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20782-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Trường ĐH Công nghiệp HN) - 2020 - no.2 - tr.111-116 - ISSN.1859-3585en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Trường ĐH Công nghiệp HN)en
dc.titleKhả năng hạn chế oxy hóa Lipid của phân đoạn dịch chiết giàu Polyphenol từ rong nâu Sargassum Mcclureien
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextreserved-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVt70V56S22020111.pdf806.16 kBAdobe PDF
  View online
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Jan 10, 2025

Download(s)

1
checked on Jan 10, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.