Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20782
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Thế Hân | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Lê Thùy Linh | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Văn Minh | |
dc.contributor.author | Khổng, Trung Thắng | |
dc.date.accessioned | 2023-12-11T08:06:50Z | - |
dc.date.available | 2023-12-11T08:06:50Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307734 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20782 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học và Công nghệ (Trường ĐH Công nghiệp HN) - 2020 - no.2 - tr.111-116 - ISSN.1859-3585 | en |
dc.subject | Khoa học và Công nghệ (Trường ĐH Công nghiệp HN) | en |
dc.title | Khả năng hạn chế oxy hóa Lipid của phân đoạn dịch chiết giàu Polyphenol từ rong nâu Sargassum Mcclurei | en |
dc.type | Article | en |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | reserved | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVt70V56S22020111.pdf | 806.16 kB | Adobe PDF | View online |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.