Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19817
Title: Ảnh hưởng nhiệt độ sấy đến chất lượng của nấm bào ngư (Pleurotus sajor caju) sử dụng công nghệ sấy lạnh kết hợp bức xạ hồng ngoại
Authors: Hà, Thị Cẩm Giang
Nguyễn, Văn Minh
Nguyễn, Duy Trình
Lê, Thanh Uyên
Hoàng, Ngọc Đỉnh
Đỗ, Thị Hạnh
Trần, Thu Hà
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.06 - tr.41 - 47 - ISSN.1859 - 4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307091
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19817
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S062020041.pdf445.82 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 28, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.