Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19817
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHà, Thị Cẩm Giang
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Minh
dc.contributor.authorNguyễn, Duy Trình
dc.contributor.authorLê, Thanh Uyên
dc.contributor.authorHoàng, Ngọc Đỉnh
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Hạnh
dc.contributor.authorTrần, Thu Hà
dc.date.accessioned2023-12-11T07:12:23Z-
dc.date.available2023-12-11T07:12:23Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307091en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19817-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.06 - tr.41 - 47 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng nhiệt độ sấy đến chất lượng của nấm bào ngư (Pleurotus sajor caju) sử dụng công nghệ sấy lạnh kết hợp bức xạ hồng ngoạien
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S062020041.pdf
  • Size : 445,82 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.