Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19817
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHà, Thị Cẩm Giang
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Minh
dc.contributor.authorNguyễn, Duy Trình
dc.contributor.authorLê, Thanh Uyên
dc.contributor.authorHoàng, Ngọc Đỉnh
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Hạnh
dc.contributor.authorTrần, Thu Hà
dc.date.accessioned2023-12-11T07:12:23Z-
dc.date.available2023-12-11T07:12:23Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307091en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19817-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.06 - tr.41 - 47 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng nhiệt độ sấy đến chất lượng của nấm bào ngư (Pleurotus sajor caju) sử dụng công nghệ sấy lạnh kết hợp bức xạ hồng ngoạien
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S062020041.pdf445.82 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.