Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19591
Title: Ảnh hưởng của chitosan phân tử lượng thấp và nano sio2 đến chất lượng quả ổi (psidium guajava l.) sau thu hoạch = The effects of low molecular weight chitosan and nano sio2 on the quality of post-harvest guava (psidium guajava l.)
Authors: Phạm, Thị Hà Vân
Lê, Sĩ Ngọc
Nguyễn, Văn Lượng
Keywords: Tạp chí Khoa học
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.12 - tr.2143-2156 - ISSN.1859-3100
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308592
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19591
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv138S12V1720202143.pdf914.6 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

4
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.