Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19591
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Hà Vân
dc.contributor.authorLê, Sĩ Ngọc
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Lượng
dc.date.accessioned2023-12-11T07:11:12Z-
dc.date.available2023-12-11T07:11:12Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308592en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19591-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.12 - tr.2143-2156 - ISSN.1859-3100en
dc.subjectTạp chí Khoa họcen
dc.titleẢnh hưởng của chitosan phân tử lượng thấp và nano sio2 đến chất lượng quả ổi (psidium guajava l.) sau thu hoạch = The effects of low molecular weight chitosan and nano sio2 on the quality of post-harvest guava (psidium guajava l.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv138S12V1720202143.pdf
  • Size : 914,6 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.