Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19038
Title: Ảnh hưởng của hàm lượng protein và lipid trong thức ăn tới sinh trưởng của cá Nhụ bốn râu (Eleutheronema tetradactylum Shaw, 1804) nuôi thương phẩm
Authors: Đỗ, Văn Thịnh
Cao, Thị Linh Chi
Trần, Thế Mưu
Trần, Thị Thúy Hà
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.16 - tr.91 - 95 - ISSN.1859 - 4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307965
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19038
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S162020091.pdf362.41 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.