Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18687
Title: | Ảnh hưởng của quá trình chế biến đến chất lượng của nấm rơm thanh trùng trong môi trường acid = The effects of processing conditions on the quality of pasteurized mushroom in the acid solution | Authors: | Võ, Tấn Thành Nguyễn, Bảo Lộc Nguyễn, Thị Hoàng Minh Huỳnh, Thị Phương Loan |
Keywords: | Khoa học (ĐH Cần Thơ) | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Khoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.6B - tr.164-171 - ISSN.1859-2333 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311087 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18687 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv403V56S6B2020164.pdf | 824.69 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.