Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18687
Title: Ảnh hưởng của quá trình chế biến đến chất lượng của nấm rơm thanh trùng trong môi trường acid = The effects of processing conditions on the quality of pasteurized mushroom in the acid solution
Authors: Võ, Tấn Thành
Nguyễn, Bảo Lộc
Nguyễn, Thị Hoàng Minh
Huỳnh, Thị Phương Loan
Keywords: Khoa học (ĐH Cần Thơ)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.6B - tr.164-171 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311087
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18687
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V56S6B2020164.pdf824.69 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

5
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.