Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18687
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVõ, Tấn Thành
dc.contributor.authorNguyễn, Bảo Lộc
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hoàng Minh
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Phương Loan
dc.date.accessioned2023-12-11T03:48:10Z-
dc.date.available2023-12-11T03:48:10Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311087en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18687-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.6B - tr.164-171 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của quá trình chế biến đến chất lượng của nấm rơm thanh trùng trong môi trường acid = The effects of processing conditions on the quality of pasteurized mushroom in the acid solutionen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403V56S6B2020164.pdf824.69 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.