Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18415
Title: Nghiên cứu chiết xuất hoạt chất chống oxy hóa từ củ tỏi (Allium sativum L.) theo cách tiếp cận công nghệ xanh = Study on green extraction of antioxidants from garlic bulbs (Allium sativum L.)
Authors: Nguyễn, Thị Yến Phượng
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2020 - no.1B - tr.124-135 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312055
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18415
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403V56S1B2020124.pdf988.04 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

7
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.