Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18415
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Yến Phượng
dc.date.accessioned2023-12-11T03:41:58Z-
dc.date.available2023-12-11T03:41:58Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312055en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18415-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2020 - no.1B - tr.124-135 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleNghiên cứu chiết xuất hoạt chất chống oxy hóa từ củ tỏi (Allium sativum L.) theo cách tiếp cận công nghệ xanh = Study on green extraction of antioxidants from garlic bulbs (Allium sativum L.)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403V56S1B2020124.pdf988.04 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

7
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.