Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18304
Title: Ảnh hưởng của phương pháp xử lý nhiệt đến chất lượng gel surimi từ cá tra (Pagasianodon hypophthalmus) và cá rô phi (Oreochromis niloticus) = Effects of heating methods on gel properties of surimi from tra catfish (Pagasianodon hypophthalmus) and tilapia (Oreochromis niloticus)
Authors: Lê, Thị Minh Thủy
Trương, Thị Mộng Thu
Nguyễn, Đỗ Quỳnh
Keywords: Khoa học (Cần Thơ)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học (Cần Thơ) - 2020 - no.4B - tr.119-127 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311564
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18304
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V56S4B2020119.pdf470.53 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.