Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18304
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Minh Thủy
dc.contributor.authorTrương, Thị Mộng Thu
dc.contributor.authorNguyễn, Đỗ Quỳnh
dc.date.accessioned2023-12-11T03:41:21Z-
dc.date.available2023-12-11T03:41:21Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311564en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18304-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Cần Thơ) - 2020 - no.4B - tr.119-127 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của phương pháp xử lý nhiệt đến chất lượng gel surimi từ cá tra (Pagasianodon hypophthalmus) và cá rô phi (Oreochromis niloticus) = Effects of heating methods on gel properties of surimi from tra catfish (Pagasianodon hypophthalmus) and tilapia (Oreochromis niloticus)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V56S4B2020119.pdf
  • Size : 470,53 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.