Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18180
Title: Ảnh hưởng kỹ thuật cố định nấm men đến quá trình lên men rượu vang nho - dâu tằm = The effect of the yeast immobilization technique of Saccharomyces cerevisiea yeast on grape - mulberry wine fermentation
Authors: Phan, Thị Kiều Linh
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2020 - no.18 - tr.23-27 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311046
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18180
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S182020023.pdf
  • Size : 497,76 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.