Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18180
Title: | Ảnh hưởng kỹ thuật cố định nấm men đến quá trình lên men rượu vang nho - dâu tằm = The effect of the yeast immobilization technique of Saccharomyces cerevisiea yeast on grape - mulberry wine fermentation |
Authors: | Phan, Thị Kiều Linh |
Keywords: | Tạp chí Công thương |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2020 - no.18 - tr.23-27 - ISSN.0866-7756 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311046 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18180 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.