Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18060
Title: Đặc tính probiotic và khả năng làm tan huyết khối của chủng vi khuẩn Bacillus subtilis natto = Probiotic properties and fibrinolysis ability of Bacillus subtilis natto strain
Authors: Đoàn, Thị Ngọc Thanh
Phạm, Thị Thúy Ngoan
Phạm, Nguyễn Kim Lài
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2020 - no.1B - tr.104-110 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312052
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18060
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V56S1B2020104.pdf
  • Size : 492,55 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.