Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18060
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Ngọc Thanh
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thúy Ngoan
dc.contributor.authorPhạm, Nguyễn Kim Lài
dc.date.accessioned2023-12-11T03:40:13Z-
dc.date.available2023-12-11T03:40:13Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312052en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18060-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2020 - no.1B - tr.104-110 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleĐặc tính probiotic và khả năng làm tan huyết khối của chủng vi khuẩn Bacillus subtilis natto = Probiotic properties and fibrinolysis ability of Bacillus subtilis natto strainen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V56S1B2020104.pdf
  • Size : 492,55 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.